Tilburgse kermis

Logo

Virtueel rondwandelen op de tilburgse Kermis
PC, Tablet en iPhone

De kermis in Tilburg is de grootste van de Benelux en wordt elk jaar gehouden in de laatste volle week van juli, dit is al sinds 1969 zo.
De kermis telt een grote hoeveelheid attracties, zo tussen de 220 en 250 en trekt jaarlijks zo'n 1,5 miljoen bezoekers.

Nu bestaat de mogelijkheid om virtueel rond te wandelen op de Tilburgse kermis gefotografeerd in het jubileum jaar 2009 waar de stad Tilburg zijn 200 honderd jaar stadsrechten vierde.

De virtuele tour begint op de spoorlaan waar o.a. de Psycho (Buwalda) en de Snowjet II staan. Men kan d.m.v. een oplichtende pijl van de ene bolpanorama naar de andere gaan.
De tour bestaat uit 13 bolpanorama’s zoals:

Autoscooter en Break Dance op de Paleisring,
Emma passage een oude draaimolen,
Fun Factory en Crazy Jump op de paleis Paleisring,
Heuvelpoort met Kermis in opbouw,
Koning Willem II op het Heuvelplein,
Koning Willem II in de verte op het Heuvelplein,
Nostalgische Kermis op het  Willemsplein,
Paleisring Kermis in opbouw,
Piusplein  Kermis in opbouw,
Willemsplein 1 en 2 Kermis in opbouw.

Een ware belevenis om terug in de tijd te gaan en dezelfde sfeer te proeven van de kermis in 2009 en om een indruk te krijgen van de Tilburgse kermis.

Deze virtuele tour is af te spelen op PC, Tablet en iPhone,
zoals Flash 10.1 & html5, iPad 1 & 2, iPod, iPhone 3G & 4 en Android Nexus One.

Klik hier om de Virtuele tour te starten of klik op onderstaande foto’s om naar de tour te gaan.

klik op de foto om de tour te starten

iPhone

klik op de foto om de tour te starten

iPod

klik op de foto om de tour te starten

iPad

Bent u geďnteresseerd in een voor u op maat gemaakte interactieve virtuele tour en een perfecte manier om uw bedrijf te presenteren neem dan vrijblijvend contact op met André Wils info@andrewils.nl.

Geschikt voor hotel, restaurant, winkels, winkelcentra, recreatieoorden, projectontwikkelaars, aannemers, makelaars, woningstichtingen, bedrijven met showrooms, overheden, musea, centrum voor toerisme. Hoge kwaliteit, veel mogelijkheden.

[Welkom] [Nieuws] [Het einde van Flash...] [Kerststal] [Kruisbeeld] [Rey de Carle] [Winter in Tilburg] [Blauwe uurtje] [Sluis II & III] [Stadsplein Forum] [Bolpanorama.nl] [Heuvelplein - kerk] [cdrom kermis Tilburg] [OLV ter Nood] [Tilburgse kermis] [Heden Verleden extra] [200 jaar 1811 - 2011] [4 jaargetijden] [Heikesekerk Tilburg] [Paleis van Tilburg] [Willemsplein] [Projecten] [Virtuele Tour] [In aanloop op......] [Museum '40 - '45] [90 Wilhelminakanaal] [Contact]