Persoonlijk

Logo

Biografie:

J.W.A.A. Wils, André In 1955 geboren te Valkenswaard – Noord Brabant - Nederland:
Digitale Panorama Fotografie had al vroeg mijn interesse maar sinds de opkomst van de digitale fotografie is het een ware hobby geworden.
Trek er vaak op uit om foto’s te maken en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Welke instelling en hoe kan ik het mooier maken vanuit een andere positie om een goede foto te maken.
Eind 2007 ben ik verhuist naar Tilburg en ben enorm geďnspireerd geraakt om de voor mij nieuwe omgeving op 360 graden foto’s vast te leggen.
Deze 360 graden panorama (die ik Bolpanorama’s noem) foto’s geven een zuivere benadering van de werkelijkheid. Steeds meer ontdekken en vanuit een ander gezichtspunt fotograferen zodat ik de bolpanorama zo over kan brengen zodat het voor een ander herkenbaar wordt zonder er ooit te zijn geweest.
Mag me rekenen tot een van de Nederlandse panorama fotografen voor de uit Praag afkomstige 360cities. 360cities is een snelgroeiende gemeenschap van panorama fotografen, overal ter wereld, met als doel om heel de wereld in panorama’s weer te geven.

André Wils

360Cities overzicht klik hier:

 

[Welkom] [Nieuws] [Projecten] [Virtuele Tour] [In aanloop op......] [Museum '40 - '45] [90 Wilhelminakanaal] [Contact] [Persoonlijk] [Google+] [Google+ Collecties] [You-Tube Video's]