Informatie bord

Logo

Omleiding naar uitkijkpunt & Informatie paneel

Omleiding naar uitkijkpunt sluis III & Informatie paneel.
Om enkele leidingen te verleggen die het kanaal kruisen, is vanaf vandaag tot medio augustus de Dongensekanaaldijk aan de noordzijde afgesloten voor verkeer.
Het uitkijkpunt en informatie bord bij de bouwlocatie sluis III is bereikbaar via de Albionstraat en een tijdelijke bouwweg.

Omleiding naar uitkijkpost
Informatie bord/paneel

Informatie paneel

Welkom bij sluis III.
Op deze plaats begint De waterkant van Tilburg”, een route waarin veelal onbekende kwaliteiten van de Piushaven en het Wilhelminakanaal.
In 2023 zijn zowel kanaal als haven 100 jaar oud.
De route "De Waterkant van Tilburg" begint bij de Piushaven en loopt via het Wilhelminakanaal tot aan de momentale sluis III en kan te voet, per fiets, per boot.... en met computer worden bekeken.
Verdeeld over de route staat een twaalftal borden en ook alle schepen van de Tilburgse museumhaven hebben een informatiepaneel.
Via mobiele telefoon kan ter plekke aanvullende informatie worden verkregen.
Route "De Waterkant van Tilburg” is gerealiseerd dankzij de energie van vele vrijwilligers en de vele sponsoren en donateurs.

Bron- en fotovermelding: www.dewaterkantvantilburg.nl

flash       html5

Bekijk en lees dmv inzoomen informatie paneel

Klik hier en kijk het informatie paneel in uw eigen webbrowser.

[Welkom] [Nieuws] [Projecten] [Virtuele Tour] [In aanloop op......] [Museum '40 - '45] [90 Wilhelminakanaal] [brug Kattenberg] [Zwaaikom] [Containerhaven] [Fietsbrug Voldijk] [Kaalslag Sluis III] [Burg. Letschertbrug] [Facebook] [Luchtfoto's] [Uitkijkpunt] [Informatie bord] [Bouw rondom Sluis 3] [Dongensekanaal dijk] [Composiet Sluisdeur..] [Contact]
Free Hit Counter
Free Hit Counter