Heden Verleden extra

Logo

Heden en Verleden extra

Virtueel rondwandelen Omsluiting Begraafplaats Bredaseweg - Noordhoekring Tilburg. Aangeboden door bolpanorama fotograaf André Wils aan de inwoners van Tilburg en omstreken.

Bolpanorama fotograaf André Wils brengt met gepaste trots Heden en verleden extra uit. Wat een aanvulling is op de gift aan de bewoners van Tilburg en omstreken van de virtuele rondwandeling op de Begraafplaats Bredaseweg i.v.m. het 200 jarig bestaan.
Begraafplaats Bredaseweg 1811-2011.

In de virtuele tour Heden en verleden extra is voor de techniek Augmented Reality gekozen om Historische foto’s in de 360 graden bolpanoramafoto’s te versmelten op bijna exact dezelfde locatie.
De interactieve tour omvat 5 bolpanorama’s met ieder een Augmented Reality foto.
Ook kunnen we bij iedere bolpanorama 6 historische foto’s selecteren,
met totaal 35 Historische foto’s uit de periode van 1892 t/m 2011. Zo kunt u de veranderingen van beeldopstelling omsluiting Begraafplaats Bredaseweg alsmede verandering hoek Bredaseweg Noordhoekring bezien van heden naar verleden.

Toch wil ik u er op wijzen dat u met behulp van een Google map (locatie weergegeven op actuele landkaart, 5 hotspots met slow motion animatie (navigeren), thumbnails menu (kleine foto’s) en besturing menu rond kunt wandelen (zie hoe te navigeren!).

Met dank aan: Regionaal Archief Tilburg voor Historische foto’s.

De virtuele tour is niet meer te bezichtigen via internet.

Niet transparant met muis over de foto

Historische foto uit 1892 smelt samen met Bolpanorama :
bovenstaande foto - niet transparant over bolpanorama

Transparant met muis niet over de foto

Historische foto uit 1892 smelt samen met Bolpanorama :
bovenstaande foto - transparant

[Welkom] [Nieuws] [Het einde van Flash...] [Kerststal] [Kruisbeeld] [Rey de Carle] [Winter in Tilburg] [Blauwe uurtje] [Sluis II & III] [Stadsplein Forum] [Bolpanorama.nl] [Heuvelplein - kerk] [cdrom kermis Tilburg] [OLV ter Nood] [Tilburgse kermis] [Heden Verleden extra] [200 jaar 1811 - 2011] [4 jaargetijden] [Heikesekerk Tilburg] [Paleis van Tilburg] [Willemsplein] [Projecten] [Virtuele Tour] [In aanloop op......] [Museum '40 - '45] [90 Wilhelminakanaal] [Contact]