Dongensekanaal dijk

Logo

Dongensekanaaldijk noord - hoge waterkant

Aan de hoge waterkant (ten oosten) - en lage waterkant (ten westen) - richting monumentale en nieuwe sluis wordt het kanaal extra breed gemaakt om royaal de nieuwe sluis in te kunnen varen. Hier zijn 6 bolpanorama’s gefotografeerd aan de Dongensekanaal noord op een zonnige zondag 8 maart 2015 met een schitterende blauwe hemel aan de hoge waterkant.
 

  • 01. Links werkzaamheden Zwaaikom
  • 02. 2 graafmachines om dijk af te graven
  • 03. Breedte kanaal hoge waterkant
  • 04. Nog af te graven dijk
  • 
05. Hoge waterkant richting monumentale sluis
  • 06. Uitkijkpunt Sluis III
01. Links werkzaamheden Zwaaikom1 02. 2 graafmachines om dijk af te graven2 03. Breedte kanaal hoge waterkant3 04. Nog af te graven dijk4 
05. Hoge waterkant richting monumentale sluis5 06. Uitkijkpunt Sluis III6

Bolpanorama selecteren via wowslider.
Bolpanorama’s kiezen door middel van een foto slide show venster. De meest krachtige en populaire web design trend van de laatste jaren zijn glijdende horizontale panelen ook wel bekend als Sliders of carrousels. Het is een zeer effectieve methode om eenvoudig en snel 360 graden bolpanorama’s toegankelijk te maken voor de bezoeker.

Door middel van vele foto’s in een slide show worden deze bolpanorama’s weergegeven als een platte foto. Door op de bewuste foto te klikken word in een nieuw venster de bolpanorama geopend. Hierdoor kan de bezoeker snel en overzichtelijk een keuze maken uit verschillende bolpanorama’s.

01. Links werkzaamheden Zwaaikom
02. 2 graafmachines om dijk af te graven
03. Breedte kanaal hoge waterkant
04. Nog af te graven dijk
05. Hoge waterkant richting monumentale sluis
06. Uitkijkpunt Sluis III

Deze 6 locaties zijn weergegeven op een foto, deze foto is een image afdruk van een video gemaakt met behulp van een ‘helicopter volgelvlucht’ over sluis III.
Deze video is te bekijken op facebook Wilhelminakanaal.

Klik hier en ga naar pagina Vogelvlucht Sluis III.

Luchtfoto vanuit helicopter positie's hoge waterkant
Luchtopname vanuit helicopter014

In het menu staat de knop navi360, hiermee kan men het sphere-frame navigatie-scherm tevoorschijn halen.
Klik hier en ga naar de pagina uitleg over navi360 Sphere-frame schermpje.

[Welkom] [Nieuws] [Projecten] [Virtuele Tour] [In aanloop op......] [Museum '40 - '45] [90 Wilhelminakanaal] [brug Kattenberg] [Zwaaikom] [Containerhaven] [Fietsbrug Voldijk] [Kaalslag Sluis III] [Burg. Letschertbrug] [Facebook] [Luchtfoto's] [Uitkijkpunt] [Informatie bord] [Bouw rondom Sluis 3] [Dongensekanaal dijk] [Composiet Sluisdeur..] [Contact]